Balkons en Dakterrassen

Balkons en dakterrassen

Door de beperkte ruimte vraagt de inrichting van balkons en dakterrassen nogal wat creativiteit. Toch zijn er veel manieren om ook kleinere ruimtes om te toveren tot een aantrekkelijk buitenverblijf. Met het luisterend oor, het vakmanschap en de creativiteit van Ron den Dikken beschik je al op korte termijn over een bijzondere verruiming van je woongenot. De basis van elke mooie tuin is een doordacht ontwerp. Dat geldt zeker voor daktuinen en balkons. Wat is voor jou belangrijk? Wil je op jouw balkon kunnen loungen, koken of zonnen, of wil je dat jouw kinderen er veilig kunnen ravotten?

Ron den Dikken zet je wensen op een rij en tekent het ontwerp dat bij jou past. Creatief en praktisch Ron den Dikken let hierbij niet alleen op de originaliteit van het ontwerp, maar ook op praktische zaken zoals simpel onderhoud en de aanleg van een eenvoudig te bedienen watergeefsysteem. Laat je inspireren door onderstaande foto’s en beleef al binnenkort het ultieme buitengevoel op jouw balkon.

Klik op afbeelding voor vergroting

Bekijk ook de video ‘Metamorfose dakterras’ .

Heb je een vraag over je balkon of dakterras ?  Wil je iets weten over geschikte beplanting voor op dak ?  Stel je vraag of geef hieronder je reactie

2 reacties. Nieuwe reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu