Maak kans op een gratis tuinontwerp

Maak kans op een gratis tuinontwerp

Om te vieren dat ik dit jaar 35 jaar bezig ben met het ontwerpen van EXCLUSIEVE TUINEN verloot ik een gratis tuinontwerp onder de tuinliefhebbers die een reactie hebben geplaatst onder: TUINONTWERP LATEN MAKEN.

Plaats een reactie op mijn tuinontwerpen (en dus tuinen) zoals ik die op de betreffende pagina laat zien (TUINONTWERP LATEN MAKEN). Scrol daar naar beneden en vul het daarvoor bestemde formulier in. Datgene wat je plaatst is niet direct zichtbaar maar wel zo snel mogelijk.

Op 10 maart 1987 ben ik gestart als hovenier, vooral om tuinen te kunnen ontwerpen omdat ik dat gedeelte van het vak het mooiste vond (en dat is nog steeds zo). Tuinen met duidelijke lijnen en veel planten.

Wat dat betreft is er in die vijfendertig jaar niet veel veranderd. Ik vind het ontwerpen van tuinen met veel beplanting nog steeds geweldig. De tuin moet altijd passen bij mijn opdrachtgever en het liefst ook bij de woning. Er moet ruimte zijn voor zo veel mogelijk diervriendelijke planten om het de vogels, vlinders en andere beesten makkelijk te maken voedsel en nestruimte te vinden. Wat is er leuker dan vanaf je terras te genieten van fladderende vlinders of vogels die druk bezig zijn hun jongen te voeren.

Ga naar de pagina TUINONTWERP LATEN MAKEN, scrol helemaal naar beneden en plaats een reactie.

Let op !!! Plaats geen reactie of commentaar op deze actie maar…… op mijn tuinen (zoals ik ze laat zien op mijn website)

Op zaterdag 19 maart wordt om 13:00 bekend gemaakt wie de winnaar is geworden van deze actie.

35 jaar exclusieve tuinen