Ruime tuin bij villa op de Veluwe

Exclusieve tuin op de Veluwe
Ruime tuin bij villa op de Veluwe

Het ontwerp voor deze ruime tuin is ontstaan in samenwerking met AA+ ontwerpbureau uit H.I. Ambacht, de ontwerper van de villa.

De bestrating in de voortuin bestaat uit gebakken klinkers op de rotonde en split (basalt) op de oprijlaan. In de achtertuin heeft de opdrachtgever gekozen voor een natuurstenen tegel en houtsnipper-paden tussen de vogelbosjes en in de vlindertuin.

Langs de oprijlaan staan witbloeiende kersen met daaronder een strook Hortensia’s. Een groot gedeelte van de erfscheiding is beplant met een groene beukenhaag. Midden op de rotonde staat een forse Plataan met een groep Pluimhortensia’s. Er is aan de voorzijde van deze luxe villa ook een vlindertuin aangelegd met onder andere Zonnehoed, Ijzerhard, Vlinderstruik en Hemelsleutel.

De achtertuin bestaat voor het grootste gedeelte uit een wat dieper gelegen gazon met een strakke gemetselde vijver. Rond de vijver staan Witte rozen met diverse vaste planten zoals Grasklokje en Bergsteentijm. De bomen in de achtertuin zijn eiken met vogelbosjes als onderbeplanting. Het geheel is zo ontworpen en aangelegd dat het voldoet aan de regels van het Gelders landschap.

De tuin is aangelegd en beplant door Art Verde Luxury Gardens.

Klik op de afbeelding

Klik op de volgende link voor de 3D video voor exclusieve tuin die als schets diende voor deze op de zandgrond aangelegde tuin.

10 reacties. Nieuwe reactie plaatsen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.