Tuinierend Ouder Worden of Gemakstuinieren

Ik heb een handig e-book geschreven over tuinierend ouder worden of GEMAKSTUINIEREN
Om het overzichtelijk te houden heb ik dit gedaan in de vorm van tips.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om gratis mijn e-book te ontvangen.

Ook ik heb een hekel aan spam. Je e-mailadres zal nooit doorgegeven worden aan anderen, maar enkel gebruikt worden om je nog meer tips te geven en om je op de hoogte te houden van leuke acties die dit jaar plaats gaan vinden.

2 reacties. Reactie plaatsen

 • Antonia Olga Consen
  24 februari 2022 22:20

  Beste Ron zo af en toe reageer ik op jouw ontworpen tuinen ze zijn zo mooi (de meeste althans).Wat ik ook probeer ik krijg het niet voor elkaar om zelfs maar een klein stukje op een tuin van jou te laten lijken.Nu ben ik te oud om nog een keer de boel helemaal om te gooien (79). Maar ik blijf genieten van je tuinen. Groetjes Olga.

  Beantwoorden
  • Ron den Dikken
   25 februari 2022 13:34

   Beste Antonia,
   Je bent in ieder geval nooit te oud om te genieten.
   Ik heb wel eens een tuin gemaakt voor iemand van 84.
   Die man heeft tot zijn 96ste nog van zijn nieuwe tuin genoten.
   Echt waar….het kan.
   Met vriendelijke groet,
   Ron

   Beantwoorden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.